Napočil je čas, da razmišljanja spremenim v dejanja in pričnem blogati tudi jaz. Nina Kodrič

Naj se novo poglavje prične, ste pripravljeni?

Pozdravljene in pozdravljeni na moji spletni strani!

Že dalj časa razmišljam, da bi bilo smiselno na stran dodati tudi blog. Zakaj? Ker vam lahko s pomočjo blog objav ponudim malce drugačen vpogled v moje delo, vam pomagam odgovoriti na vprašanja, ki se vam porajajo pred naročilom mojih storitev, pojasnim postopek in proces dela in kar je najpomembneje, navežem z vami malenkost bolj oseben stik.

Danes je napočil čas, da razmišljanja spremenim v dejanja in tako objavim prvi zapis, ki je namenjen predstavitvi načrta bloga in objav.

Pripravljala in objavljala bom vsebine, ki bodo podrobneje opisale storitve, ki jih nudim. S strokovnega vidika, a predstavljene na preprost način, saj želim, da razumete kaj in zakaj počnem, da se bomo lažje ujeli in ustvarili super novo podobo, zgodbo, rešitev, s katero boste zadovoljni v prvi vrsti vi, vaši uporabniki, naročniki, stranke kot tudi jaz kot grafična oblikovalka.

Vsebine bodo predstavile osnovne in hkrati najpomembneje značilnosti najpogosteje uporabljenih elementov vizualne podobe, kaj sploh vizualna podoba je, zakaj je pomembna za podjetnike začetnike in majhne ribice kot tudi za velike in stare mačke na trgu, kaj sporoča strankam in trgu, kako jo najboljše izkoristiti, kako pripraviti in izbrati promocijske tiskovine in druge materiale, kako se sploh lotiti izdelave nove vizualne podobe in še mnogo vsebin, za katere menim, da je dobro da jih poznate in razumete.

Občasno vas bom pocrkljala z brezplačnimi grafikami, ki si jih boste lahko natisnili in uporabili v svojih prostorih, da bodo še lepši in še prijetnejši ter da bodo ob vsakem pogledu zanetili iskrico v očeh.

Pripisani bodo tudi napotki oziroma navodila za izdelavo, izvedbo projekta (#DIY, #naredisam). Nekaj vsebin že imam pripravljenih, naj vam za začetek samo namignem .. s simpatičnimi nalepkami si boste polepšali kuhinjske posode za živila 😊 Ostale vsebine pa naj za enkrat ostanejo še skrivnost. Želim si, da vam bodo vsebine zanimive in jih boste z veseljem koristili, zato vas vabim, da mi posredujete vaše predloge na nabiralnik@ninakodric.si.

Se že veselim pisanja in predajanja znanja, upam pa, da se novih znanj veselite tudi vi!

Imejte super duper uspešen teden in pojdite pogumno novim zmagam na proti!

Pozdravček, Nina