Spletne strani

Izdelava spletnih strani in trgovin v skladu z vizualno podobo vašega podjetja.

Spletne strani

Izdelava modernih in kreativnih spletnih strani v skladu z vizualno podobo vašega podjetja, obiskovalcem predstavijo vašo dejavnost ter nudijo učinkovito uporabniško izkušnjo.

Spletne trgovine

Postavitev sodobnih spletnih trgovin, ki uporabnikom predstavijo vaše produkte in z dobro uporabniško izkušnjo skrajšajo in olajšajo nakupni proces.

Optimizacija, pozicioniranje in marketing

Načrtovanje, izvedba, pomoč in svetovanje pri SEO optimizaciji spletnih strani, Google oglaševanju in promociji na družbenih omrežjih.

Pridobite ponudbo

Vsako stranko obravnavam individualno ter glede na povpraševanje pripravim informativno ponudbo,
ki vključuje predviden rok izdelave ter oceno stroškov.

V povpraševanju prosim sporočite čim več dejstev o vaši dejavnosti in željah, da lahko pripravim realno ponudbo.

Oddajte povpraševanje ali pokličite 040 352 609 in
PRIDOBITE INFORMATIVNO PONUDBO

*V podjetju Nina Kodrič s.p., vizualne komunikacije in oblikovanje, Na griču 49, 2000 Maribor, osebne podatke, vpisane v zgornjem kontaktnem obrazcu (z namenom povpraševanja ali naročila storitve), obdelujem zaupno in zgolj za interno evidenco ter v skladu z veljavnim Zakonom o varstvu osebnih podatkov in s Splošno uredbo o varstvu podatkov (GDPR). Uporabljeni in obdelani so izključno za namen, zaradi katerega so bili poslani (t.j. odgovor na povpraševanje o storitvi in/ali uspešne izvedbe naročila, ki je bilo posredovano preko kontaktnega obrazca) in niso posredovani tretjim osebam. Zahtevate lahko izbris vaših osebnih podatkov. V primeru sporov ali želje po izbrisu podatkov, prosim pošljite email na nabiralnik@ninakodric.si.