Grafično oblikovanje

Izdelava logotipa, vizitk in drugih poslovnih tiskovin, celostne grafične podobe podjetja, grafik za spletne strani in družbena omrežja, izdelava spletnih strani, pomoč in svetovanje pri optimizaciji in promociji strani…

Celostna grafična podoba

Skladen izgled vizualnih elementov omogoča lažjo zapomnljivost blagovne znamke, jasnejšo komunikacijo s strankami, pripomore k izgradnji identitete podjetja. Vizualna podoba ločuje od konkurence. Izraža vrednote podjetja, jasno nagovarja ciljno skupino ter učinkovito predstavlja vas, vaše podjetje, blagovno znamko ali projekt.

Elementi celostne grafične podobe: logotip, vizitka, žig, dopisni list, kuverta, račun, promocijski materiali (plakati, letaki, stojala, nalepke, majice, vrečke, pisala,...), notranje in zunanje označevalne table, zastave itd. Oblikujem celoten paket elementov celostne grafične podobe ter tudi posamezne elemente.

Tiskovine

Tiskovine še vedno, kljub digitalni dobi, učinkovito predstavijo vaš posel, projekt in izdelek. Skrbno načrtovane in kreativno pripravljene kvalitetno prenesejo vsebino k potencialnim strankam na sejmih ali drugih predstavitvenih dogodkih, v čakalnicah ipd. kot tudi v vsakdanji komunikaciji s kupci ali potencialnimi strankami.

V skladu s celostno grafično podobo podjetja ali pa tudi na povsem drugačen, kreativen, inovativen način oblikujem različne vrste tiskovin: brošure, zloženke, kataloge, mape, plakate, letake, koledarje, vabila ter druge predstavitvene materiale glede na vaše potrebe.

Embalaža in etikete

Kreativno oblikovana in učinkovito zasnovana embalaža izdelka pritegne kupčev pogled na trgovinski polici. Poleg prijetnega videza mora opazovalcu ponuditi tudi vse pomembne informacije, ki olajšajo njegovo nakupno odločitev.

Tudi embalaža in etikete na izdelkih komunicirajo vaše vrednote, predstavljajo vaše podjetje. So dopolnitev celostne grafične podobe in oblikujejo identiteto produkta kot tudi celotnega podjetja.

Oblikovanje digitalnih grafik

Vizualna komunikacija s strankami, obstoječimi kot tudi potencialnimi, se nadaljuje na spletu - na spletni strani in trgovini, družbenih omrežjih, e-marketingu, spletnem oglaševanju, blogu, mobilnih aplikacijah...

V skladu s celostno grafično podobo podjetja, projekta ali izdelka pripravim ustrezne formate prikaznih in naslovnih slik, oglasnih pasic, bannerjev ter drugih grafik.

Oblikovanje vabil, drugih tiskovin in darilnih grafik za posebne priložnosti

Rojstni dan, poroka, obletnica, krst ... posebne priložnosti, ki jih praznujemo z našimi najbližjimi.

Skrbno pripravljen in individualiziran dizajn glede na vrsto priložnosti in vaše želje bo v obliki vabila, kartic sedežnega reda, namizne dekoracije, zahvalnic ter drugih tiskovin po vaših željah, očaral vsakega, ki ga bo prejel.

Po naročilu pripravim tudi personalizirano darilno grafiko ob rojstnih dnevih, poroki, rojstvu otroka, maturi, diplomi, prvi zaposlitvi ali katerikoli drugi priložnosti, ki bo še vrsto let krasila otroško ali dnevno sobo, spalnico, kuhinjo, pisarno, delavnico in privabljala lepe spomine ter nasmeh na obraz.

Pridobite ponudbo

Vsaka stranka ima drugačne želje, potrebe in zahteve,
zato vsako obravnavam individualno ter glede na povpraševanje pripravim informativno ponudbo,
ki vključuje predviden rok izdelave ter oceno stroškov.

V povpraševanju prosim sporočite čim več dejstev o vašem projektu, ideji, željah, načrtih,
da lahko pripravim realno ponudbo.

Oddajte povpraševanje ali pokličite 040 352 609 in
PRIDOBITE INFORMATIVNO PONUDBO

*V podjetju Nina Kodrič s.p., vizualne komunikacije in oblikovanje, Na griču 49, 2000 Maribor, osebne podatke, vpisane v zgornjem kontaktnem obrazcu (z namenom povpraševanja ali naročila storitve), obdelujem zaupno in zgolj za interno evidenco ter v skladu z veljavnim Zakonom o varstvu osebnih podatkov in s Splošno uredbo o varstvu podatkov (GDPR). Uporabljeni in obdelani so izključno za namen, zaradi katerega so bili poslani (t.j. odgovor na povpraševanje o storitvi in/ali uspešne izvedbe naročila, ki je bilo posredovano preko kontaktnega obrazca) in niso posredovani tretjim osebam. Zahtevate lahko izbris vaših osebnih podatkov. V primeru sporov ali želje po izbrisu podatkov, prosim pošljite email na nabiralnik@ninakodric.si.

Preverite izvedene projekte